Bemutatkozás

Tisztelt Látogató,

Szolnok egyik legrégebbi 1950-óta működő horgász egyesülete a Szolnoki Munkás Horgász Egyesület. Múltja-és jelene meghatározó a megye-és az ország horgász életében, kinevelt megannyi neves és sikeres sporthorgászt, kiemelkedő eredményeket ért el az országos csapat-és egyéni bajnokságokon hosszú évtizedeken keresztül és napjainkban is. Klub életünket meghatározza a minden évben többször megrendezett horgász versenyeink tagjaink részére.

Ez az oldal azért jött létre , hogy jelenlegi és leendő tagjaink napi információkkal legyenek ellátva mindenről ami a horgászattal, vizekkel, horgászversenyekkel, horgász vizsgával,vízállással, kapcsolatos. Egyesületünk szolnoki tiszaligetben lévő horgásztanyája is várja a horgászokat rendezvényeinkre, vidéki horgászainkat pedig apartman jellegű szállással. Szeretnénk ha oldalunk hasznos és friss információkkal szolgálna, ezért próbáljuk interaktív módon kezelni, mivel számunkra fontos mindenki véleménye. Követhetnek bennünket a FACEBOOK-on is, szívesen vesszük az észrevételeket vizekkel, fogásokkal kapcsolatban melyeket akár a megörökített fényképek feltöltésével színesíthetik oldalunkat.

Az egyesület horgászjegy értékesítésével kapcsolatos legfrissebb információk követhetők az oldalon. Személyesen is szolgálunk információkkal, keressenek bennünket az elérhetőségeinken, vagy személyesen a szolnoki Wundergaff Horgász Áruházban, 5000 Szolnok Baross u. 44.

Az egyesület célja:

– A tagok horgászérdekeinek képviselete, érdekeinek védelme.
– A tagok természet szeretetére és védelmére, a 2013. évi CII. Halgazdálkodási és halvédelmi törvény és végrehajtási rendeletének, valamint ezekre épülő különféle szabályok betartására és betartatására való nevelése.
– A horgász sport fejlesztése, népszerűsítése. Gyermek és ifjúsági korosztály nevelése oktatása.
– Horgászturisztikai szolgáltatás kialakítása, fejlesztése és végzése.
– A horgásztagság elméleti és gyakorlati ismereteinek gyarapítása, az állami horgászvizsga átvállalása.
– Horgászati okmányok tagság felé történő forgalmazása.